tiistai 12. marraskuuta 2013

Tuiki sarvipää

Päätin silloin kolme vuotta sitten kun sarvet seinälle laitettiin, että niihin ei kyllä mitään sitten laiteta killumaan! Noh, nyt olen netissä nähnyt muutamia kuvia, joissa erilaisiin sarviin on laitettu valoja ja ajattelin sitten kokeilla minäkin... Hih, ihan ookoo, sanoisinko. :D Ja mitä kauemmin noita katselee niin sitä enemmän silmä tottuu niihin. Ihan hauska juttu. :)


Tuikkukupit (tai "tuikkivasomisteethan" nuo on...) on uusin hankinta, kaksilta eri kutsuilta tilattu ja nyt kun eilen sain toisenkin kotiin niin pakkohan oli laittaa kaneli ja myrtti -tuikkivat palamaan kun aamupäivällä eräs äiti-kaveri ja lapsensa kävi glögittelemässä. (Ja tytön päiväunien ajan saivat kynttilät palaa ihan tuossa sohvapöydällä jopa. ;) ) Mies sanoi että "täällä tuoksuu ihan joululta". Sopii. :)


Tykkään noista todella paljon, valo loistaa kauniisti tuikkujen ympärillä ja eri väriset kynttilät antavat niille aina uuden ilmeen. :) Nyt onkin kynttilöiden suurkulutusaikaa meillä, ne vaan kuuluu tähän vuodenaikaan!

Tunnelmaa iltaasi! :)

Laura

p.s. Vikassa kuvassa ei ole vesileimaa ihan koska jostain syystä se ei vaan "tarttunut" siihen..? En ymmärrä tätä tekniikkaa aina. :D

2 kommenttia:

 1. Heips!

  Nythän mä vasta hokasin, että olet laittanut uuden blogin pystyyn, hienoa! Ehdinkin jo monesti harmitella, ettei vanhaasi enää päässyt lukemaan. Kivaa, että palasit, nyt lähden kahlaamaan vanhoja postauksia läpi, niin pääsen viivalle kuulumisista:)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun olet käynyt! :)

   Oli kyllä tosi harmi juttu kun jouduin blogin sulkemaan, mutta oli vaan pakko kun kävi miten kävi.. :( Harmitti, mutta täällä on hyvä jatkaa! :)

   Tulehan toistekin! :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!