perjantai 29. elokuuta 2014

Hääpäivä

Tänään tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä kun me mentiin naimisiin. <3 Oli kyllä ihan paras päivä ikinä!
Ostin kaupasta ruusukimpun, mies melkein suuttui että hänenhän niitä ruusuja kuuluis ostaa! :D Sanoin että eihän mikään estä ostamasta... ;) Illalla on tarkoitus mennä ulos syömään. Muuten ei sitten juhlistetakaan, huomenna on Siivouspäivä ja pidetään kirppistä mun vanhempien pihalla. Tervetuloa vaan ostoksille tai kahville meidän tokaluokkalaisen pop up -kahvioon! :)

Sunnuntaina on vuorossa Loviisan Wanhat talot, ihanaa! <3 Oikein mukavaa viikonlopun alkua kaikille!

Laura

2 kommenttia:

  1. Myöhästyneet onnittelut:) Ja harmi, ettei törmätty Loviisassa, sunnuntaina olin siellä minäkin (ja ihan pari muutakin...). Oli kyllä ihania kohteita, pariin olisin voinut jäädä asumaan siltä seisomalta. Ja ne kaikki idylliset piharakennukset, voih! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Joo, olin alkuun ihan ihmeissäni kun vaan ihastelin taloja (oli siellä kyllä semmosiakin joita ei "ymmärtänyt" mutta eihän kaikkien kaikkea tarvikaan ymmärtää/tykätä :) ) eikä tullut niitä semmosia "kateuden" fiiliksiä, että "oih, tämmösen mäkin haluisin", mutta pari vikaa kohdetta (nro3 jäi erityisesti mieleen kokonaisuutena) oli kyllä semmosia että tuli se ns. kateuden pistos, että tämmösen mäkin haluisin! :D (kateus on niin negatiivinen sana, mutta silleen "hyvällä tavalla kateellinen" niinku :) )

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!