perjantai 3. heinäkuuta 2015

markkinahumussaEilen aamulla mies laittoi työpaikalta viestiä ja vinkkasi kivasta menosta meille muille. Nimittäin Kansainväliset suurmarkkinat olivat rantautuneet Kotkan Sapokkaan. Markkinathan ovat kiertäneet täällä meilläpäin jo Kouvolan, Lappeenrannan ja Mikkelin ja nyt ovat siis Kotkassa sunnuntaihin asti. Vielä ehtii siis!

Ja siellähän oli siis vaikka mitä! Kukkia, makkaraa, sukkia, saippuaa, vaatteita, hattuja, ruokaa, posliinikuppeja, karkkia, leivonnaisia, leluja....mitähän vielä! Kierreltiin kojut ja nautittiin kauniista kesäpäivästä, kevyestä tuulenvireestä ja tunnelmasta. Ihmisiä oli paljon, mutta ei liikaa ja kaikilla tuntui olevan hyvä fiilis.

Itse ostimme yhdeltä sulavapuheiselta italiaanolta ["Hello bella, have a lovely day...] muutaman leivonnaisen, en oikein tiedä miksi niitä sanoisi. Jotain lehtitaikinan tyyppistä ja sisällä kreemiä. Ihan hyvää mutta ei niitä usein ehkä söisi. Lapset, joita minulla oli mukana omat kaksi ja yksi pojan kaveri, ostivat karkkikepit lakumyyjältä. Etukäteen ostetut eväät syötiin puistonpenkillä ja sitten vielä kierreltiin hieman Sapokassa, joka on todella kiva paikka ilman suurmarkkinoitakin.

Kansainväliset suurmarkkinat ovat siis Kotkan Sapokassa ja sen tuntumassa vielä sunnuntaihin asti, joten jos Kotkassa päin liikutte niin suosittelen piipahtamaan! :) Kotkassa on paljon muutakin kivaa näin kesällä, mm. Katariinan meripuisto on visiitin arvoinen, ja sit on toki Maretarium ja merikeskus Vellamo. Jälkimmäisin meillä vielä käymättä...

Ihanan aurinkoista ja jopa ehkä helteistäkin perjantaita kaikille!

Laura

2 kommenttia:

  1. Suomen kesässä on muuten ihan parasta just se, että täällä tapahtuu kokoajan, ympäri Suomea. Tuntuu, että kaikki talven hiljaiselo yritetään tasata festareilla, markkinoilla, toreilla, tapahtumilla, konserteilla, kirppareilla, messuilla... Ja siis hyvä niin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, jopa niin paljon et ihan harmittaa kun juttuja menee päällekäin! :D Suomen kesässä on ihan liian vähän viikonloppuja.. ;)

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!