torstai 30. heinäkuuta 2015

Päivä Tukholmassa: laivalla


Tämän kolmannen - ja viimeisen - reissupostauksen viivästytti mökkireissu, jolta palattiin eilen. Oli ihanaa päästä piiitkästä aikaa mökille- vasta toista kertaa koko kesänä! Ihan järkkyä ettei olla enempää ehditty mökillä olla! No, jospa nyt vielä ainakin kerran ehdittäisiin mökille, vattuja ainakin näyttäisi siellä odottelevan kypsymistä.

Mutta niin, vikat kuvat on ihan vaan laivalla napsittuja. Laivalla me kyllä vietettiin aikaa suurimmaksi osaksi lasten ehdoilla leikkipaikoilla yms. joten kuvatkaan nyt ei juuri sen ihmeempiä ole kuin iltakävelyltä esikoisen kanssa toisena iltana. Mutta ihania muistoja kuitenkin. :)

Tänään mun piti vähän siivoilla, mutta vielä en ole sitä saanut aloitettua kun rupesinkin pieneen maalausprojektiin.. ;) Siitä kuvia myöhemmin.

Huomenna taas pienelle reissulle, tällä kertaa ihan aikuisten kesken. Huh, kun tää kesä viilettää niin hirveetä vauhtia eteenpäin! Vai mitä?

Laura

4 kommenttia:

  1. Ihanat ilta-aurinkokuvat!
    Mukavaa viikonlopun odotusta. Meillä on luvassa kuopuksen 11v synttärit:)

    VastaaPoista
  2. Joo tää kesä on hujahtanut jonnekin ihan huiman nopeesti! En kestä, enkä halua vielä syksyä! :/ Mä oon ihan kade tuosta teidän laivereissusta, näyttää niin kivalle! :)

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!