perjantai 17. heinäkuuta 2015

ystävän luona


Eilen saatiin viettää iltapäivä - ja ilta, koska lähtö venyi ja venyi jutun luistaessa - ystävän luona. Lapsilla oli kaikilla ikäistään seuraa ja aikuisilla samoin. :D Ystävillä on ihana talo järven rannalla ja sepä tarkoitti sitä että isommat lapset uivat ja saunoivat varmaan kolme kertaa ainakin. Pienet leikkivät rannan tuntumassa ja me aikuiset (siis äidit, isit oli omissa hommissaan) paransimme maailmaa. Niin ja saatiinhan me ihanat tarjoilutkin! Instan (klik!) puolella eilen näkyi kuvakin ihanasta intialaisesta kanapiirakasta, salaatista, lihapullista ja mitä kaikkea meillä nyt olikaan....nam!

Meitä viihdytti myös ihan älyttömän kesy sorsapari. Kyllä siinä toivoin että olisin parempi kuvaaja kun räpsin aikalailla kuvia noista siivekkäistä.

Todella kivaa oli, juttua riitti taas ja kotiinlähdön koittaessa oli minulla kaksi lasta jotka oikein kumpikaan ei olisi vielä malttaneet lähteä. Toinen ilmaisia asian hieman äänekkäämmin kuin toinen. ;D

4 kommenttia:

 1. Upea paikka! Mulla oli pitkään haave talosta järven rannalla, mutta se kariutui tähän kaupungissa asumisen välttämättömyyteen ja siihen, etten halunnut asua rivitalossa kärven rannalla. Oulujoen varrella taloja on aina välillä myynnissä , mutta niiden hinnat ovat n. 500000. Lottovoittoa ei varmaan kannata odottaa:)
  Olis niin ihana päädtä omalta laiturilta uimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana paikka, ihan mahtavaa varmasti kun kesällä pääsee uimaan ihan milloin tahansa, vuorokauden ajasta riippumatta. (jos ei säistä välitä ;D ) Ja talvella voi tehdä oman luistinradan jne... Mäkin usein haaveilen että tuo pelto mihin piha tuolla alhaalla loppuu olisikin järvi... :)
   Rantatontit on kyllä aika hintavia....

   Poista
 2. Ihanan näköinen paikka! Ja hauska toi lentoonlehahdus kuva :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana paikka, ja tosi rauhallinenkin vaikka siis on tuossa naapureitakin. :) Just tuon kuvan kanssa sitä ajattelin heti että voi kun osaisin käsitellä kameraani hieman paremmin.... :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!