torstai 24. joulukuuta 2015

jouluiloa!


Niin ollaan taas tultu jouluun. Tänä vuonna se on hieman erilainen kuin olisi toivottu, mutta onneksi vain lumen suhteen. Muuten on kyllä niin ihanan jouluinen olo! Lahjapakettien teot jäivät kuitenkin viimeisiin iltoihin ja muutenkin mennään hyvin perinteisesti viimehetken juttujen kanssa. Mutta nyt on Tiramisukin tehty iltaa varten, joulupuuro hellalla tulossa lounaaksi ja lapset touhuissaan.

Kun ollaan syöty ja katsottu Lumiukko niin lähdetään pikkuhiljaa vanhempieni luokse iltaa viettämään. Hautausmaan kautta todennäköisesti.

Lapset on kyllä yllättävän rauhallisia, tai ainakin vertaa millainen itse olin esim. esikoisen iässä. Oon varmaan tehnyt omat vanhempani hulluiksi omien aikataulujeni kanssa. :D Mulla oli siis tapana tehdä ihan paperille aikataulu päivän kulusta (helpottu illan odottamista) ja jos siitä oltiin jälessä niin auta armias! Tein joskus myös joulunäytelmiä ohjelmanumeroiksi, kai sekin auttoi odotuksessa.
Meillä ei koskaan käynyt joulupukki (sitä yhtä joulua lukuunottamatta, kun meillä oli käynyt pukki ovella hyvää joulua toivottamassa kun oltiin vielä äitin kanssa saunassa. Tähän päivään mennessä ei ole selvinnyt kuka mahtoi olla - ehkä se ihan aito ja oikea?) vaan lahjat ilmestyivät verannalle jossain vaiheessa iltaa kun oli syöty. Jotenkin näin se tulee tapahtumaan tänäänkin. :)

Nyt täytyy mennä hämmentämään puuroa. :)

Ihanaa joulua kaikille! <3

Laura

4 kommenttia:

 1. Meillä toi isompi lapsista on kyllä kuin kissa pistoksissa, rauhaton ja mahdoton :D Ehkä se helpottaa siinä kohtaa kun paketit on avattu :P

  Ihanaa Joulua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo kyllä meilläkin isommalla alkoi illan mittaan kärsivällisyys olla koetuksella, mutta hirveen hyvin silti malttoi odottaa! :)

   Kiitos! <3 Ihania välipäiviä!

   Poista
 2. Me ratkaistiin lasten rauhattomuusongelma sillä, että annettiin avata lahjat jo aamulla. Tai edes osa niistä. Ei sitä sinkoilua olis kukaan jaksanut iltaan asti... Edelleen meillä mennään sillä lailla, että avataan jo ajoissa paketit. Esim tänään noin klo 14. =)

  Oikein ihanaa joulua teille Laura! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lahjat tosiaan jaetaan vasta illalla, tänä vuonna venyi itseasiassa tuonne lähemmäs kasia! Hirveen hyvin silti lapset jaksoi odottaa, oon tosi ylpeä kyllä heistä. :) Pienempi kyllä ei osannut silleen odottaakaan lahjoja, katsotaan millaista on ensi vuonna kun tää tyttö on vähän semmonen että jos erehtyy sanomaan vaikka että vieraita on tulossa niin se kysely kyllä alkaa aika pian että koskakoska? ;)

   Ihania välipäiviä teille sinne! <3

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!