sunnuntai 20. joulukuuta 2015

lomalla


Joululoma alkoi eilen.

Ihanaa. <3

Mulla on ollut tähän asti joulufiilis vähän hakusessa. Oon surkutellut tuota mustaa ja pimeää ulkona, katsonut sääennustetta ehkä kuus kertaa päivässä, toivonut joka kerta sen näyttävän lunta ja pakkasta. Turhaan. Välillä on ollut ihana jouluinen fiilis glögimukin ääressä tms. mutta sitten se on ollut taas ohi.

Eilen oli koulussa joulujuhla. Oikein perinteinen kuusijuhla, mikä alkaa vissiin olla kohta jo harvinaista. Ja täytyy sanoa, että siellä se joulufiilis sitten syttyi silleen pysyvästi. Tai ei ainakaan vielä ole hälvennyt vaikka keli ei ole miksikään muuttunut. Päätin nimittäin eilen, että säälle minä en mahda mitään, mutta sille mahdan etten anna sen pilata koko jouluani. Ilma on mikä on, mutta joulu syntyy ihan muista asioista. (vaikka onhan sillä lumella iso vaikutus asiaan kyllä)

Eilen sitten otin pienet melkeinpäikkärit. Semmoiset, että tiedostat kuorsaavasi, koska asento on hieman epäergonominen, mutta koska olo on niin ihanan raukea et viitsi vaihtaa asentoa, tiedättekö? :D
Sitten tein piparitaikinan, josta pitäisi kohta leipoa vähän pipareita, sillä siskoni perheineen on tulossa kahville muutaman tunnin kuluttua. Illalla menemme vielä porukalla kylämme kirkkoon laulamaan kauneimpia joululauluja.

Tänään on ollut kyllä ihana päivä. Olo on niiiiin joululomainen, että! :)

Ihanaa neljättä adventtia sinulle!

Laura

4 kommenttia:

 1. Ihanaa joululomaa! <3 Terv.toinen silmät puolitangossa sohvalla kuorsaava ja aina kuorsauksen välissä lapsille kommentoiva -joo, aha, nii. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D täällä tänään oli jo hetken ahdistus ja ärsytys kun nyt sit kuitenkin meinaa tulla kiire ja lapset jo pitkästyy ja siemennäkkäri melkein paloi ja ja ja... Mutta löysin sisäisen zenini ja vaikka huomenna joudutaan käymään vielä vähän asioilla (vaikka olisin halunnut olla vaan kotona) niin tässä joulukuusta koristellessa on aika mukava olo taas. :)

   Ihanaa joululoman jatkoa, Marika! <3

   Poista
 2. Kylläpäs teillä on kotona kivannäköistä!
  Teilläkin on sähköjohdot seinissä pinnalla, ellen väärin näe? Meillä on 60-luvulla rakennettu talo jossa menee sähköjohdot seinien pinnalla, joten heti kiinnitin huomioni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Marru! :) Joo, sähköjohdot menee "vanhalla puolella" pinnassa olkkarissa ja yläkerrassa. Joskus se on häirinnyt silmää mutta ei enää. :) Täälläkin on remonttia tehty varmaan joskus 60-luvulla(?) ja eristetty hirsiseinät sisäpuolelta (valitettavasti) niin silloin sitten tehty näin. Olis niin kiva ottaa hirttä esille jostain mutta tosiaan kun eristys on sisällä ja me ollaan uusittu ulkovuoraus muutama vuosi sitten niin ei oikein voi sitäkään muuttaa...

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!