tiistai 22. joulukuuta 2015

pikainen joulupullaSunnuntaina siskoni kävi lapsineen meillä kahvilla ennen kuin lähdimme porukalla laulamaan ja kuulemaan Kauneimpia joululauluja.

Tekaisin meille kahvipöytään joulutorttujen lisäksi todellisen pikapullakranssin. Eli ostin kaupasta Dallaspulla -paketin, asettelin pullat sulamaan kranssin muotoon pellille ja leivoin piparitaikinasta (joka sentään oli omatekemä) sydämet koristeeksi. Todella helppo tarjottava vaikka joulunajan yllätysvieraille! Lisäksi myös erittäin herkullinen, joskaan pipari ei juurikaan maistunut päällä. Jotain se kuitenkin toi pullaan, sillä maku oli erilainen kuin ihan perinteisen dallaspullan.

Eilen kävin kaupungilla hoitelemassa viimeisimpiä (valitettavasti ei kuitenkaan viimeisiä) jouluostoksia ja illalla askartelin erään joululahjan, josta kuvia sitten joulun jälkeen... ;) Leivoin myös saaristolaisleivät tekeytymään.

Eilen tuotiin myös kuusi sisälle ja tänään olisikin sitten ohjelmassa sen koristelua jossain vaiheessa. Olisi muutenkin tarkoitus saada koti nyt ihan jouluvalmiiksi. En tiedä onko muilla tämmöistä (nojoo, varmasti on) mutta tuntuu että "joulusiivouksen" saa nyt tehdä monta kertaa. Aina jostain "sählingistä" syntyy sotkua. Mutta, semmoista se lapsiperheessä vaan on.

Kaksi yötä jouluun, hui! :)

Laura

p.s. Kyllä on pimeät kuvat taas, mutta ehkä ne sopivat tähän vuoden pimeimpään päivään...

2 kommenttia:

 1. Kivan näköinen tuo pulla! Ja hyvä idea laittaa tuolleen kranssiksi.

  Ihanaa joulun aikaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin? :) Tuo kranssi-idea tuli jostain netistä, en muista mistä. Ehjä Myllyn parhaan sivuilta...?

   Teille myös ihanaa joulua!

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!