torstai 19. kesäkuuta 2014

Kesän paras paikka

Olen saanut ihanan riippumaton aikanaan synttärilahjaksi. (hih, 6 vuotta sitten, silloin kun piti saada se kasvihuone ;) ) Tuolla se on roikkunut omenapuiden välissä siitä lähtien joka kesä. Yksi ikävä puoli siinä makoilussa on, nimittäin hyttyset. Eräänäkin päivänä poika lähti innoissaan akkarit kainalossa lukemaan riippumattoon, mutta palasi kiukkuisena pian takaisin. "Ei siellä pysty olemaan!". Itikan ryökäleet.

Muutama viikko sitten löydin kirpputorilta hyttysverkon ja virittelin sen riippumaton ylle. Nyt kelpaa lueskella ja ottaa vaikka päikkärit. Itsehän en ole ehtinyt mattoa tänä kesänä edes testaamaan, mutta seuraavilla helteillä kyllä otan vahingon takaisin! Nämä kuvat siis otettu viime viikolla, kun tuolla ulkona tarkeni löhöilläkin. ;)

Huh, nyt pitäisi siirtää ajatukset riippumattolöhöilystä juhannusostoksiin. Lähteä siis kauppaan. Onneksi yksin, eli saan keskittyä tosiaan niihin ostoksiin, kenellekään ei tule pissihätä tai nälkä tai tylsyys tai mikä vaan. Tai ehkä tulee mut sit se olen minä! :D

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!