keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

somewhere over the rainbow...Iltasella kun olin juuri lähdössä peittelemään isoveikkaa, poika huomasi ikkunasta upean sateenkaaren. Piti heti rynnätä ulos sateeseen kameran kanssa, ja nämä kolme vaivaista kuvaa sain napattua ennenkuin kameran akku loppui. Kännykällä nappasin muutaman kuvan lisää, ja ne on kyllä suoraan sanottuna paremmat kuin nämä. :D Mutta näillä mennään kun akunkin sain ladattua ennen nukkumaanmenoa.


Ei kyllä pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa tuo upea luonnonilmiö... Ihanasti aurinko paistoi puiden latvoihin ja pellolle.

Kaunista kesäyötä! <3

Laura

2 kommenttia:

 1. Upea satenkaari! Hyvältä näyttää tiilet ja peukutan kasvihuoneprojektille :) mitä jos nuo kauniit tiilet olisi säästänyt keittiöremppaan? Jos tiilestä tykkää niin niistä saa kyllä todella kivan näköistä seinää keittiöönkin esim hellan taakse. Vink vink ;)
  Mukavaa juhannusta ja muistahan tehdä taikoja ;)
  K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, samoin teille oikein kivaa juhannusta!

   Tuolla hellan tulevalla paikalla seinä on muuria, rapattua semmoista ja mun ajatus on että rappaus poistetaan ja tiili otetaan esiin. Eli samat ajatukset tiilistä! :) En muista yhtään oonko maininnut asiasta ääneen kotona, että meneekö ehdotus läpi. ;D Paree olis.. ;P

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!