keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Projekti

Meillä on aikalailla kaikenlaisia projekteja suunniteilla. Yksi niistä on kasvihuone. Minun piti alunperin saada se synttärilahjaski jo.. 6 vuotta sitten. Ymmärrettävästi sitä ei ole voinut toteuttaa, sillä kasvihuone tulee aitan päätyyn, paikkaan missä vielä tällä hetkellä yksi koiratarhoista sijaitsee. Nyt kuitenkin tämän kesän aikana koiratarha päästään viimein purkamaan, ja projekti Kasvihuone alkaa. :)


 Ootellaan kun isi tuo kuormaa pihalle

Sitä jo hieman edistin hankkimalla lattiamateriaalia. Tuosta meidän naapurista purettiin jo viime kesänä vanha talo. Koko kesän pikkusiskon kanssa vaunutellessa ihailin tiilikasaa, mikä oli siis entinen hormi. En kuitenkaan saanut tehtyä mitään asialle. Nyt sitten jokunen viikko sitten näin naapuria ja muistin kysyä asiasta. Luvan saatuani lähdin tiiliä pinoamaan. :)
Nyt ne tuolla odottelee uutta tehtäväänsä, eivätkö olekin kauniita? Toivottavasti pääsevät paikalleen pian! Vähän harmittaa etten sattunut paikalle talon purkamishetkellä, olis varmaan löytynyt vaikka mitä ihanaa...

Laura

2 kommenttia:

  1. No tämän rinnalla kalpenevat kyllä kaikki kirppislöydöt! Mahtoikohan tiiliä vielä jäädä..?:)

    VastaaPoista
  2. hups, on jäänyt kommentti huomaamatta! :o Mutta juu, tämä oli kyllä ihana juttu! Nyt en tiedä yhtään onko niitä siellä vielä kun ei olla menty ohi pitkään aikaan. Silloin kun kyselin niin sanoi että ne tullaan peittämään sinne.. Ja kokonaisia tiiliä ei ainakaan näkyvillä enää ollut kyllä. Pitäiskin käydä vaikka kävelyllä tuossa "sivukujalla". :)

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!