sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Puutarhapäivä

Tänään vietettiin kolmatta valtakunnallista Avoimet Puutarhat -päivää. Mekin osallistuttiin pihamme kanssa. Mukava päivä, kävijöitäkin riitti hyvin vaikka satoikin lähestulkoon koko päivän... Itse ajattelin etukäteen ettei tänne ketään tule, mutta lähes reilut 40 vierailijaa meillekin eksyi. :) (korjaus kun laskin vieraskirjan nimet ;) )

Pop up -kahvilassakin riitti kävijöitä mukavasti ja tasaisesti, aina mahtuivat terassille katetuille paikoille. Sattuneesta syystä kun pihalle ei voinut pöytiä kantaa... Tunnelma oli kuitenkin lämmin ja mukava. :)


Maalasin tuollaisen "suunnitelman" kasvihuoneesta, ja laitoin lähelle kohdetta, eli aitan "terassille". (vielä kun päästäisiin toteuttamaan... No, jos se ensi kesänä on käytössä niin olen tyytyväinen!)

Mukava päivä kaikenkaikkiaan, ehkäpä me ollaan mukana ensi vuonnakin..? :) Oli ihana kuulla (mielestäni rehellistä) palautetta, että pihamme on kaunis. Itse kun ajattelee että "no tää nyt on vähän tämmönen".. ;)

Vietittekö te puutarhapäivää tänä vuonna?

Laura

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan näköinen pihapiiri! Ja vau millainen kasvihuonesuunnitelma, ihan unelma <3 Mä olen kyllä suorastaan kade tuollaisesta vanhan ajan miljööstä.

  Teidän puutarha oli yksi kohde listallamme, mutta kävimme sitten tasan yhdessä paikassa. Liikenteessä koko perheen voimin, big mistake!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! :) Meidän pihassa kävi itseasiassa muutamakin lapsiperhe. Se oli kiva juttu! Yhdelle pojalle löytyi meiltä sukatkin kun ne kastuivat tuolla trampalla. :D No, jos sitten ensi vuonna olisi se kasvihuonekin valmis. :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää :) ja nam kuppikakut oli kyllä niiiiin hyviä! Pojatkin vielä kotimatkalla juttelivat kuinka hyviä ne oli ollut heidänkin mielestä. Mukavia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toi on ihan mun luottoresepti noille kuppikakuille, täytyykin laittaa se tänne piakkoin! Nähään taas pian! :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!