perjantai 11. heinäkuuta 2014

No onkos tullut kesä...?

No on! Ihanaa kun vihdoin on lämmintä ja aurinko paistaa! Liian kuuma ei vielä ole ollut, mitä nyt yöllä joskus kyllä on tuskastuttanut.. Mutta silti, en valita. :) Kasvit ovat lähteneet taas kasvuun, ja se jos mikä on mahtavaa! Lapset (ja minä!) ovat nauttineet kun voi juosta sisään ja ulos pukematta sen kummemmin.


Lupasin aiemmin kertoa vähän synttärilahjoista. No tässäpä tulee. :D Sain mm. tämän kauniin korituolin, josta ihana Maria minulle vinkkasi. Kiitos vielä!
Muutamia viikkoja sitten keksin, että haluan korituolin, jossa voin istuskella terassilla ja puutarhassa. Ryhdyin heti kyttäämään toria, mutta sopivaa ja sopivanhintaista ei tullut vastaan, ja jos tulikin niin jossain liian kaukana. No, Maria oli bongannut tämän tuolin yhdellä live-kirppiksellä, vinkkasi minulle ja minä-tyttö vinkkasin lahjatoiveeni eteenpäin...ja niin tuoli muutti meille! :) Tuossa on tosi mukava istua, selkänoja antaa hieman "periksi", vaikka onkin ihan tukeva ja ehjä tuoli.


Toinen ihana lahja oli kotimainen Meillä on joulu -kirja. Siskoni nauroi, että vihdoin hän muisti antaa kirjan minulle! :D Mutta mikäs sen mukavampaa luettavaa kesähelteillä kuin ihanat joulujutut. Ja ihan hyödyllistäkin, aion tässä ihan lähiaikoina kokeilla ainakin tätä tomaattikeiton ohjetta. <3 (ehkä jätän kanelia ym. vähemmälle ;) )


Nautitaan nyt kesästä kun se on kauneimmillaan! :)



Laura

4 kommenttia:

  1. Ihana korituoli! Se ihan kutsuu istumaan ja nauttimaan kesästä hetken hiljaisuudessa hyvän lukemisen ja virkistävän juoman kanssa. Aurinkoisia kesäpäiviä! K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Kun vaan ehtisi, niin kuin juteltiin... ;D Mutta joo, itseasiassa tänäänkin pikkuneidin päikkäriaikaan istuin pitkän tovin Talo&Koti -lehden parissa. Mitä sitten vaikka olis voinut vaikka siivoilla tms? ;)

      Poista
  2. Voi että miten kutsuvalta tuo näyttää! <3 Kivaa, että vinkki osui ja upposi. Ja joulukirjoja heinäkuussa, kuulostaa ihan meikäläisen elämältä!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia tosiaan vielä, just tänään mietin siinä istuessa, että on kyllä mukava tuoli! :) Ja joo, joulukirjoja voi lukea _ihan millon vaan_!

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!