tiistai 29. heinäkuuta 2014

Lekottelua helteelläVihdoin sain toteutettua viime kesän haaveen. :) Ensimmäisen kerran taisin nähdä lavoista tehdyn lekottelupaikan Pikkuketun Puuhamaassa ja silloin aloin itsekin haaveilemaan moisesta. Nythän niitä on jo vaikka missä. :) Aluksi ajattelin että se olisi ihana parvekkeella, mutta eihän me siellä ikinä majailla kun sinne on vielä toistaiseksi aika hankala kulku. Mutta sitten keksin että miksei laiteta sitä terassille!Meillä oli mökillä pino kuormalavoja, ja nyt sunnuntaina tuotiin niitä sopiva määrä kotiin. Harjattiin ja vähän putsailtiin. Lavat ovat yhden talven viettäneet taivasalla, joten ne ovat harmaantuneet kauniisti. Siksipä en halunnut käsitellä niitä mitenkään. Sitten vain aseteltiin lavat sohvan muotoon, ja päälle sohvatyynyt, jotka hain vanhemmiltani, he kun teettivät sohviinsa uudet. Todellinen kierrätyssohva siis!

Ehdin jo yhden "oman hetken" sohvalla eilen viettää. Iso kuppi kofeiinitonta lattea tykötarpeineen... ;) Kyllä nyt oikeesti kelpaa, tuossa on todella mukava löhöillä! Käsinojaa vielä mietitään, tosin vaikuttaisi siltä että tyynyt eivät "leviä" mihinkään, vaikka niin epäilin. Pöytä on keskeneräinen vielä, mutta toivottavasti ei kauaa... ;)

Huh hellettä! :D

Laura


2 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää! Kivat pilkkutyynyt, mistä hankit. Saako apinoida samanlaiset meille ;D ? Kaikki mikä on pilkullista on kyllä helppo myydä mulle. Täällä vielä tyynyjä puuttuu mutta onneksi patjat on jo valmiit. Tyynyjä valmistuu hitaasti mutta varmasti :D Muutaman tyynyn päivävauhtia, voi huokaus :D Päiväuniaikaan ehtii aina muutaman tehdä...
  Ukkonen teki eilen tuhoja. Telkkarin antenni ja vahvistin meni mutta onneksi ei saatu pallosalamaa sisään niinkuin naapurissa oli käynyt. Hui! Pistorasiasta oli tullut ja kärynnyt olkkarissa mutta onneksi ei saanut isompaa tuhoa eikä osunut ihmiseen. Yhteyksiin :) K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, ollaankin jo tyynyjutut (ja vähän muutakin :D ) juteltu, mutta vastaan tähänkin jos jotakuta muutakin sattuu joskus asia askarruttamaan, eli tyynyt on ostettu Ikeasta jo reilut puolitoista vuotta sitten. Tai päälliset siis.
   Kauhea toi pallosalama -juttu! :o Muistan et lapsena kuulin niistä ja pelkäsinkin, mutta nyt aikuisiällä en ole oikein edes ajatellut niitä. Toivottavasti ei tarvi koskaan kohdata. Ukkonen on kyllä komeaa katseltavaa, mutta ikävä juttu silloin kun aiheuttaa tuhoja. Vois kuvitella että niitä on vielä luvassa kun tälläsiä helteitä pitelee!

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!