maanantai 4. elokuuta 2014

jo hämärtää...

Koirien ruokinta- ja puutarhankastelukierroksella nappasin kurkun laatikosta ja päätin keittää itselleni teetä. Sytyttelin terassille kynttilöitä ja vietin tunnelmallisen hetken hiljaisuudessa. [Tai no, itikka vähän korvanjuuressa inisi, mutta ei siitä sen enempää. ;) ]
Kylläpä itsekasvatettu kurkku voikin maistua hyvältä!

Eilen ompelin sohvalle kaksi uutta tyynyä ja synttärilahjakorituolin pehmusteeseen uuden päällisen samasta kankaasta. Muutti ilmettä jonkin verran! Tykkään tuosta Ikean kankaasta tosi paljon, ja voi olla että kun pikkusiskon huone joskus valmistuu, niin tätä kangasta/näitä värejä tullaan näkemään siellä. :) Eilen myös saatiin vihdoin laitettua Ikean Ekorre -keinu lapsille paikalleen ja pöytää taas valmiimmaksi, eli lavat ruuvattua kiinni toisiinsa ja pyörät alle. Vielä jokin lasi/pleksi tms. pintaan, vaikka pöytä toimii kyllä hyvin noinkin ulkokäytössä.
Kun olin saanut leivän syötyä ja teen juotua olikin jo hämärtynyt aikalailla!

Olemme pikkusiskon kanssa nyt pari päivää ihan kaksin kotona, kun isoveikka ja mies lähti tänään urheiluleirille. Tai no, kaksin ja kaksin. Tänään iltapäivällä sain kahvivieraiksi äitini ja isäni, huomenna mennään käymään leirillä ja keskiviikkona ystäväni K tulee lapsineen kylään ja sittenhän miehet jo palaavatkin. :D Mutta kuitenkin. :) Poika on ekaa kertaa leirillä ja taisi aamulla vähän jänskättää lähtö, vaikka isi mukaan lähtikin. Illalla soiteltiin, muuten oli mukavaa mutta ampiainen oli pistänyt sormeen... Mutta eiköhän asia unohdu pian!

Ihania pimeneviä iltoja... Jotenkin kyllä tuntuu haikealta tämä viimeinen virallinen lomaviikko. Sillä kun pojan koulu ensi viikolla alkaa niin kyllähän se aikalailla menoja rajoittaa. Pikkusiskokin on nyt jo kolmena päivänä putkeen jättänyt päikkärit väliin, mistä on aiheutunut se, että hän on aamulla nukkunut n. puoli kymmeneen! Ihan kiva, mutta se ei valitettavasti voi jatkua enää ensi viikolla tai isoveikka ei ehdi kouluun ajoissa! :D No, eiköhän asia saada korjattua. Jos ei muuten niin typykkä petiin aikaisemmin! ;)

Nautitaan loppukesästä!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!