torstai 30. lokakuuta 2014

Keittiö-ajatuksia

Vietin eilen illalla taas useamman tunnin Ikean keittiösuunnitteluohjelman parissa. [sitä omaa aikaa, hehheh] Meillä on siis nyt ajatuksena uudistaa keittiötä remontin yhteydessä ja pikkuhiljaa tässä suunnitelmia teen.

Ajatuksena on kohtalaisen simppeli/pelkistetty keittiö semmoisella "raffilla twistillä". ;) Yksi keittiön seinistä on muurin vieressä, joten rappauksen alta pitäisi löytyä vanha kaunis tiiliseinä. Olen ajatellut että se otettaisiin esiin ja muut seinät joko maalattaisiin Tunto -maalilla betonimaiseksi tai sitten laitettaisiin joku kiva tapetti. Miksei tietynlaiset laatatkin tulisi kysymykseen, esim. postauksen vikassa kuvassa näkyvät. Lieden taakse ja välitilaan sitten pleksi tai lasi suojaksi.

Kaappien oviksi joko korkeakiilto-, tai sitten Grytnäs -ovet. Valkoista joka tapauksessa, sillä meidän keittiö on melko pimeä ja valkoisesta saadaan mukavaa avaruutta.

Avohyllyjä muutama, vaikka hieman huono olen pitämään ne aina ihan tip top, mutta koska mies haluaa tasot "tyhjiksi" niin johonkinhan minun täytyy purnukkani sun muut saada esille! ;)

Valaisimia enemmän kuin nyt, jotkut seinävalot avohyllyjen yläpuolelle, kattoon muutama kaunis valaisin. Industrial -tyyliä, ehkä?

Tässä vähän inspiraatiokuvia vielä. Alimmassa hauska valaisin-idea!

kuva

kuva

kuva

kuva

kuva


Vielä on paljon hakusessa ja keittiösuunnitelmat kesken, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee, eikös se niin mene? :)

Laura

2 kommenttia:

 1. oi oi - keittiöremonttia. Mä suunnittelen omaani (putkiremppa ensi syksynä). Lattiaan tulee tumma laatta (sama jatkuu eteiseen), nyt lattiassa persikkainen jonka olemme nimeneet "iltapäivä Provencessa pahassa krapulassa". Vaalea kivi ja välitasoon valkoinen lasi. Aluksi oli mietinnässä koko valkoiset vetimettömät ovet, mutta nyt olen alkanut pohtia josko alaovet olisivat tammea. Samaa kun on muut lattiat. Pitäisi varmaan piirtää jotain. Nuo roikkuvat "teollisuusvalot" on ihania mutta meidän kutuisen pieneen kyökkiin ei mitään muuta voi valita kuin tehokasta. Ja avohyllyt..... niitä ei tule. Nyt on kaksi ja ne on aina kaaoksessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun olit jättänyt viestiä! :)
   Mulla on myös noiden avohyllyjen suhteen vähän ristiriitaiset ajatukset, sillä nuo kaksi jotka nyt on ei tosiaan tahdo pysyä siisteinä.. ;) Mutta toisaalta nämä joita suunnittelen tulee ihan eri kohtaan ja näin ollen uskoisin (ja toivon ;D ) ettei niihin tule laitettua ylimääräistä samalla lailla. No, näitä tulee vielä mietittyä varmasti. :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!