torstai 23. lokakuuta 2014

O niinkuin oma aika, P niinkuin pikkukakkonen, J niinkuin......joululehti! :)

Pitihän munkin jo eka lehti käydä ostamassa. Tarkoitus oli hakea tämä lehti, mistä Maria vinkkasi, mutta eihän sitä meidän lähikaupasta vielä löytynyt... Ilman jouluista lehteä en voinut kuitenkaan poistua kaupasta, joten ostin sitten toisen, eli Kaikkien aikojen joulun. [ja suklaapötkön, shhh...]

Meidän pikkukakkosen katsoessa Pikku Kakkosta, minä selasin lehden nopeasti läpi. Aika perinteisen oloista, mutta ei se mitään, tykkään perinteisestä(kin) joulusta. Illalla kun lapset nukkuu (ja mies on tänään koirakoehommeleissa) niin minäpä [kaivan suklaapötkön takin taskusta] lämmitän glögiä ja paneudun lehteen ihan kunnolla.... Sitä kuuluisaa omaa aikaa otan siis. ;)

Yksi meidän perheen jäsen ottaa sen oman aikansa just silloin ja sieltä kuin haluaa. Olin siis menossa ensin tuohon toiselle sohvalle, mutta kissa olikin siihen ehtinyt enkä hennonnut sitä siitä ajaa pois.. :)

Jokos on joululehdet korkattu?

Laura

2 kommenttia:

  1. Huutonauroin tuota pikkuneidin ilmettä :D aivan loistava taltiointi! Taitaa nuorempikin naishenkilö miettiä että tästä omasta ajasta puuttuu jotakin pientä purtavaa ;-) meidän neiti on kyllä tullut niiiiin äitiinsä tuon makean suhteen ja haistaa kyllä heti jos olen salaa yrittänyt syödä herkkuja. Joululehdet korkattu jo täälläkin ja fiilistelty sohvan nurkassa viltin alla lämpimän juoman ja herkkujen kera ;-) ekan joululahjat laitettu myös pakettiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sattui kyllä mainio ilme pikkusiskolle! :D Ja voi että sentään, mulla on lahjat lähinnä mietintäasteella! :o No, tavallaan tein tänään yhden joululahjaostoksen meidän perheen miehille, kerron vaikka joskus. ;) Nyt onkin mennyt useempi päivä ilman joululehtifiilistelyjä, kun on ollut niin lämpimät ilmat taas - ja kiireistä!

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!