perjantai 31. lokakuuta 2014

Viime hetken Halloween pikavinkit!Keksin aika pika-aikataululla että voitais juhlistaa pikkuisen Halloweenia lasten kanssa. Tässäpä nämä pikkuniksit, jotka toteuttaa oikeesti muutamassa minuutissa, eikä ihan kummosia juttuja tarvi kotoa löytyä.

Väsäsin Uuden kuun Emilian inspiroimana kurpitsavalot n. kahdessa minuutissa. Emilian toteutus oli hieman erilainen kuin omani, minä vain leikkasin oranssista paperista kurpitsan muotoisia möykkyjä ja piirsin mustalla tussilla kasvot sun muut, teippasin kurpitsat ledvalonauhaan ja siinäpä se! Valkoisesta paperista voisi tehdä vaikka pääkallot.

Kaapista löytyi hymynaamalla varustettuja ilmapalloja ja niitä vähän tussilla tuunasin pikaisesti, onnistuu ihan tavalliseenkin ilmapalloon tietysti. (Lotto-pallot saatiin kun aamulla käväistiin kaupassa. Värinsä puolesta sattuivat juhlaan, joten pääsivät mukaan ;) )

Lidlissä käydessäni olin aavistellut että ehkä tämmöinen pikku-partyjen järjestelyvimma vielä tulee, ja ostinkin sieltä vähän draculanhammas -karkkeja ja sokerikoristeita, jotka kiinnitin tomusokerikuorrutteella. Suklaakakku löytyi pakkasesta (vaikka äkkiäkös semmoisen tekaisee vaikka mikrossa - kyllä vaan!) ja pizzat oli leivottu eilisiin alakoululaisten disko-kemuihin!

Väreihin sopivia kertiksiäkin sattui olemaan, niin käytettiin sitten niitä. (Pillit ostettu Clasulta ja astiat Tiimarista loppuunmyynnin aikoihin)

Tämmöiset mini-kekkerit siis vietettiin iltapäivällä, aika pienellä vaivalla! :) Vietetäänkö teillä Halloweenia?

Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!