keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

harakankello, metsäkurjenpolvi ja sen semmoista
Toissa aamuna lehdenhakureissulla käppäilin muutama sata metriä pidemmälle ja hain pellon reunasta pari hassua kukkaa keittiön pöydälle maljakkoon. Melkein kukintansa lopussa olivat, mutta nämä pari päivää ovat tuossa ilahduttaneet. Nyt jo suurin osa terälehdistä on varissut pöydälle - kaunista sekin. Kyseessä siis harakankello ja metsäkurjenpolvi. Ainakin tietääkseni. :)

Eilen vietettiin päivä Ikeassa Marikan kanssa. Oli kyllä tosi kiva ja piristävä reissu! Lähdin hakemaan siis halpoja verhoja terassille, mutta voinette arvata kuinka "halvoiksi" ne lopulta tulivat. ;D Mutta kaikki tarpeellista, joten hyvä näin! ;) Enimmäkseen siis ihan käyttötavaraa (kuten lakanoita ja laastaria) mutta myös muutama sisustuksellinenkin juttu. Niistä myöhemmin.

Tänään näyttäisi tulevan täysin sadepäivä, joten siivoilua on tiedossa. Illalla on myös meidän paikallisen kylätapahtuman avajaiset, jonne on tarkoitus suunnata. Sadesäästä huolimatta siis ihan kiva päivä tulossa!

Laura

6 kommenttia:

 1. On kyllä herkän ja kauniin näköiset kukat <3 Mä taidan nappailla sadepäivän iloksi pari kuvaa eilisistä ostoksista ja bloggailla ne. Ja edelleen tuhota sitä pyykkivuorta (mä kattelin muuten eilen illalla "sillä silmällä" noita meidän kamalia pyykkikoreja, että taitaa olla uusi Ikea -reissu edessä. Haluan sellaiset punotut korit!!! :P)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, täälläkin pyykkikone laulaa! :D En vaan oikein meinaa löytää kuivatuspaikkoja kohta enää kun ei edellisetkään ole kunnolla kuivuneet tuolla sateessa. (siis eiköhän ne eilen kuivia olleet mutta kun en jaksanut illalla niitä ottaa pois niin...) Mullakin muutama juttu nyt kummitellut mielessä eilisestä, että voipi olla et pitää uutta reissua alkaa miettimään.. ;)

   Poista
 2. Ihanat kukkakuvat!
  Minut sit mukaan reissuun mielellään... että ilmoitelkaa ajoissa niin koitan järkätä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yritetään ens kerralla suunnitella aiemmin, tämä tuli itsellekin vähän ex-tempore tää reissu! :D

   Poista
 3. Kauniit kukkakuvat! Ikeasta löytyy aina kaikkea, mitä tarvii just nyt tai ainakin jonkun ajan päästä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on kumma kun sieltä aina löytyy kaikkea semmoista "pakkosaada" -kamaa.. ;) Nyt olin suhteellisen hillitty kyllä ja muutenkin oon oppinut pikkuisen jo katsomaan et tarvinko nyt _ihan todella_ tätä just nyt. Noh, eilen just Lidlistä ostin 2 metallipurkkia pikkusiskon leikkimökkiä varten...ainoa vaan, että mitään leikkimökkiä ei ole (vielä!!) olemassakaan! :D

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!