keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

viime päiviin
..on mahtunut arkea ja juhlaa. On syöty ekaa kertaa terassilla [pasta carboranaa pussista, mutta kuitenkin], yllätetty äiti, joka täytti pyöreitä vuosia ja siivottu [tuntuu, että turhaan kun juuri kun olet imuroinut, saapuu jälkikasvusi ja täräyttää mummilla leipomansa pullat sohvapöydälle :D ], keitetty raparperihilloketta ja -kiisseliä, paistettu lettujakin.

Mutta palatakseni hiukan äitin juhliin, niin tosiaan yllätettiin äiti viemällä hänet zumbaan! Nimittäin äiti ei ole nyt muutamaan vuoteen käynyt zumbassa, koska hänen lemppariohjaajansa lopetti zumban vetämisen. Nytpä me tyttäret sitten tilattiinkin ko. ohjaajalta yksityistunti ja vietiin äiti zumbaamaan! :) Meitä oli siis tunnilla äitin lisäksi me kolme tytärtä ja kaksi tyttärentytärtä. Kyllä oli kivaa!
Zumban jälkeen mentiin toiselle siskolleni saunomaan, ja juotiin pienet skumpat mansikoineen siinä myös. Lopuksi mentiin vanhempieni luokse, jossa isäni grillasi ihania härän pihvejä salaatin kera. Illan kruunasi kakkukahvit (leivoin juhliin New York cheesecaken) ja pari hauskaa ohjelmanumeroa: historiakatsaus äitini synnyinvuodelta ja lahja-arvonta. Lapsenlapset antoivat paljon kuvaavalle mammulleen selfie-kepin ja sen kanssa sitten naurettiin loppuilta. :)

Kivasti kyllä on alkanut tämä kesäkuu ja kaikkea ihanaa on tiedossa kun miehellä alkaa loma ja meillä alkaa vissiin v i h d o i n se remppa! Jee!

Laura

p.s. Meidän pihassa ei kuki yksikään omenapuu! :o Tänään tutkailin hieman yhtä puuta ja muutama nuppu kyllä näkyy mutta siinäpä se! Viime vuonna tuli kyllä niin hirveästi omenia että ehkä tämä oli odotettavissakin. Yllä oleva kuva on siskoni pihasta, jossa kukkii ihanasti kirsikka- ja luumupuut.

p.s.2 Raparperin alla löytyy myös facebookista *klik*

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa juuri sopivan räväkältä tavalta juhlistaa synttäreitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, äiti oli kyllä tosiaan yllätetetty ja positiivisesti yllättynyt! :) Oli kyllä tosi hauskaa. :)

   Poista
 2. Voi vitsit, miten ihanat yllätyssynttärit olitte järjestäneet sun äidille! Ihan mielettömän ihanalta kuullosti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä olikin, ja esim. toi lahja-arvonta oli hauska kun oltiin ostettu semmosia kaikenlaisia pieniä juttuja ja ne sitten laitettiin arpavoitoiksi. Arpalipussa oli aina vihje siitä "voitosta". :D

   Poista
 3. Hauska päivä! Ja kivat kuvat! Tuo selfie keppi oli kyllä ihan mahtava idea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lapset (tai nää vanhemmat lapset, eli jo nuoret ;) ) keksi sen ihan itse, se oli ehkä parasta koko jutussa! :)

   Poista
 4. Sun äidillä oli ihan täydelliset syntymäpäivät!!! <3 Tuommoiset minäkin tilaan seuraavaksi ;) Ihanan kuuloinen päivä ja mielettömät muistot jää tuommoisista juhlista. Mukavaa viikonloppua ja hauskin kuva pitkään aikaan oli tuo postauksen viimoinen :D

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!