torstai 24. syyskuuta 2015

meiän hoodeilla

Tänään oli niin kaunis ilma, että iltapäivällä oli ihan pakko lähteä vähän kävelylle haistelemaan syksyä. Ei kyllä oikeastaan syksyltä tuntunut, jos silmät sulki, niin lämmin oli että! Varmaan jotain lähempänä 20 astetta! Lämmin tuuli kyllä vähän viilensi ilmaa, mutta hyvin pärjäsi ilman takkia. Otin kameran mukaan ja nappailin kuvia täältä meidän hoodeilta, tässä murto-osa. ;)

Siinä samalla sitten mietin kuinka aika tarkalleen kolme vuotta sitten lampsin näitä teitä ja odotin että pikkusisko haluaisi jo maailmaan. Laskettu aika oli jo ylitetty eikä kyllä mitään merkkejä ilmassa näkynyt. Aika samantapaisia kuvia napsin silloin, voi kun voisinkin tähän linkittää ko. postauksen... Etsin kuitenkin tuolta aiemmasta blogista tekstin jonka kirjoitin 28.9.2012 ja laitan sen tähän:

"Kun aika mataa

Vielä ollaan täällä, "yhdessä koossa" niinkun sanotaan... Lasketusta ajasta on nyt viikko ja päivä, alan olla todella väsynyt kun öisin en oikein saa nukuttua. Viime yönäkin valvoin n. kahdesta-puoli kolmesta ehkä puoli kuuteen, nukuin tunnin ja torkuin tunnin odottaen oman herätyskellon soimista. Olo onkin sen mukainen...

Enkä tahtoisi valittaa, niin moni olisi kovin mielellään asemassani nyt. Olen lukenut iltalukemisena nyt "Ei kenenkään äiti" -kirjaa. Ei mennyt tämä meidänkään "pikkukakkosprojekti" kuten strömsössä (vaikka toi sanonta vähän ärsyttääkin, niin kulunut. ;) ) vaan pakkasukkoa/akkaa tässä odotellaan. Monet kirjan tunteista on siten tuttuja, ei kaikki kuitenkaan. No, menemättä siihen sen enempää, olen niin kiitollinen että tässä ollaan vaikka eteenpäinkin voitais jo mennä... ;)

Olen yrittänyt käydä kävelyllä aamupäivisin (tänään en jaksanut) ja yhtenä päivänä oli kamerakin mukana. Kuvat voisi kyllä olla vaikka tältäkin päivältä, niin harmaata (ellei jopa "kuvauspäivää" harmaampaa) tuolla on.

Nyt taidan painua takaisin sohvalle odottelemaan milloin mahdollisesti pieni haluaa maailmaan tulla. Ensi viikolla viimeistään, se nyt on varma. :)

Voikaa hyvin, ens kerralla varmaan jo vauvauutisia... ;)"

Semmosia mietteitä ollut silloin. Kuvat muuten hyvin samankaltaisia, mutta aika harmaita. Ja omenoita näemmä ollut puissa hurjasti. En sitä kyllä muista enää. Ajatella, että tuostakin on jo kolme vuotta aikaa, ensi viikolla juhlitaan pikkuneitiä ja isoveljeäänkin. :)

Hiljaista on ollut blogissa, tai tämmöistä verkkaista. En oikein osaa tarttua nyt mihinkään. Enkä oikein tajua, että ensi viikolla mulla alkaa työt ja typykkä aloittaa tarhassa. 12 päiväisenä, kiitos anopin. :) Mutta sitä ennen on tiedossa risteily ihan naisporukassa, järjestöristeilyä nääs. ;) Tämä on ehkä vähän nyt hassussa saumassa, mutta ilmottauduttu on jo kauan ennen näitä tän hetkisiä kuvioita, nimittäin huhtikuussa! :D Pohdin tässä ottaisinko kameraa mukaan...jotenkin tuo järkkäri on niin kolho ettei jaksaisi raahat sitä laukussa reissussa. ;)

Ihanaa loppuviikkoa, me lähdetään kohta pikkusiskon jumppakerhoon! :)

Laura

2 kommenttia:

  1. Aika menee kyllä niin älyttömän nopsaan, ei sitä meinaa millään käsittää että lapset kasvaa, kun vastahan ne eilen syntyi! :D Ihania syksyisiä kuvia <3 Tsempit ensi viikkoon ja kivaa risteilyä sitä ennen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, reissussa oli kyllä tosi kivaa ja siitä on jo toivuttukin. ;) Uusi arki tässä pikkuhiljaa hakeutuu uomiinsa... Tuntuu että vois olla vuorokaudessa enemmänkin tunteja.. ;)

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!