keskiviikko 9. syyskuuta 2015

muutoksen tuulia

Aamupäivällä ulkoiltiin pihalla tytön kanssa. Nappasin kuvia, myös puhelimella instaan, jonne kirjoitin että "vielä tarkenee istuskella terassilla". Mietin sitten itse sitä kuvaa katsellessa että olisi pitänyt lisätä siihen että " tarkenee ja ehtii". Sillä niin alkaa minullakin kotonaolo tältä erää kohta loppua. Pikkusisko menee päiväkotiin ja minä töihin loppuvuodeksi. Samalla aloitan opiskelun avoimessa yliopistossa ja tammikuussa sitten haen opiskelemaan pätevyyttä uuteen ammattiin.

Jotenkin tosi haikeeta. Nyt sen vasta tajuaa miten mieletöntä onkaan että on voinut ja saanut olla kotona lapsen kanssa näin kauan. On saatu tehdä käytännössä mitä on haluttu. Toki se että esikoinen on ollut ensin eskarissa ja sitten koulussa on rajoittanut menemisiä (siis ettei vaikka enää näin syksyllä ole voinut lähteä esim. mökille viikolla) mutta silti. Ollaan oltu välillä kun ellun kanat. Onneksi tässä on nyt vielä pari viikkoa aikaa ennenkuin tositoimet alkaa, vaikka tuntuu että kovin kiireistä aikaa tämäkin aika tulee olemaan.

Toisaalta uudet tuulet kutkuttavat ja tuntuu ihanalta myös saada semmoista erilaista omaa aikaa, tai niinkun jotain mikä on mun juttu. Vaikka pätkä onkin vain n. 3kk mittainen niin silti se on jotain "omaa". En osaa paremmin selittää. Ja tosiaan, opiskelu avoimessa jatkuu keväällä ja toivottavasti pääsen sitten sinne toiseenkin kouluun opiskelemaan keväämmällä!

Kuvissa hieman terassia tältä aamupäivältä. Alkaa olla jo hieman kosteata että kohtapuoliin täytyy varmaan pehmusteet ottaa sisään. Toisaalta koko kesänhän se melkein oli kosteata... Vaihdoin jokin aika sitten tyynyihin vähän syksyisemmät päälliset, ja viime viikolla ostin muutaman koristekaalin syyskukiksi. Jotain muitakin syyskukkia täytyisi vielä hommata lisää ja heittää jo kukintansa lopettaneita kesäkukkia pois. Hortensia vielä jaksaa, vaikka kyllä sekin jo alkaa loppusuoralla olla. Kynttilätkin sytytin, kun ei niitä ole nyt illalla tullut polteltua tuossa terassilla. Viikonlopuksi kyllä luvataan intiaanikesää, mutta on jo kovin syksyistä muuten.

Ihan kiva, aikansa kutakin. :)

Laura

4 kommenttia:

 1. Olet niin oikeassa, aikansa kutakin. Tervetuloa syksy ja uudet tuulet! :) Tsemppiä uudenlaiseen arkeen teillekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! <3 On kyllä silleen hassut fiilikset kun välillä en malttais oottaa että alkais se uusi arki ja välillä en haluis päästää irti tästä vanhasta... :) Mutta, muutokset on usein ihan hyvästä. :)

   Poista
 2. Tsemppiä tulevaan!! Mitäs sä oikein alat opiskella, jos saa udella...??

  Niin ja tosi kivan näköinen on toi teidän terassi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa udella, mutta vielä ainakaan en täällä paljasta. ;D Ei mitään "ihmeellistä". :)

   Ja kiitos paljon, se on kyllä minusta nykyään aika viihtyisä, erityisesti noiden verhojen lisäämisen jälkeen. :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!