sunnuntai 6. syyskuuta 2015

sateisena viikonloppuna
Nyt on ollut kyllä taas niin tapahtumantäyteinen viikonloppu että! Eilen aamulla mietin että mihin sitä oikein suuntaisi kun vähän joka puolella olisi kiinnostavia juttuja; pestoomarkkinoita, metsäseikkailua 2-3 -vuotiaiden perheille (tuli oikein kutsu!), lastentarvikekirppistä sun muuta... No, päätettiin sitten, ettei Pestoomarkkinoita voi jättää väliin. Elimäki on minulle tosi rakas, olenhan asunut siellä lapsuusvuoteni aina kolmannelle luokalle saakka. (välissä asuttiin n. vuosi poissa) En tiedä mikä siinä on, mutta I <3 Elimäki.

Pestoomarkkinoilta suuntasimme nuoremman isosiskoni luokse ja seuraamaan kummityttöni ratsastustuntia, josta nappasin kuvia. Tässä niistä muutamia, ei-tunnistettavia. Koko päiväksi oli luvattu sadetta ja ukkosta, mutta se alkoi vasta silloin puolen päivän jälkeen rastastustunnin aikana. Onneksi ukkonen kuitenkin tyytyi vain jyrähtelemään sivummalla. Ratsukot kyllä kastuivat kunnolla, me pienen tulevan(?) heppatytön kanssa pidettiin sadetta puun alla.

Iltapäivällä sitten käytiin katsastamassa Poikilon taidenäyttely ja sen jälkeen suuntasimme porukalla (vanhempani ja siskoni perheineen) syömään. Ihan extempore! :)

Tänään onkin sitten ollut harvinaisen hiljainen ja hidas päivä. Kovasti oon suunnitellut kaikkea (lasten tulevia synttäreitä, taimikauppaan lähtöä, pyykkien ripustamista..) mutta toteutus uupuu vielä. ;) Just äsken satoi taas ja on semmonen tosi tahmea fiilis. :D Ihan silleen osittain positiivisella mielellä ajateltuna, sunnuntaina nyt saakin olla vähän tahmea.

Tänään olis kuitenkin vielä esikoisen lentopallo -harkat uudessa porukassa, saapi nähdä mimmoista on. :) Tai pallokouluhan se vielä on, mutta kuitenkin. Jotain konkreettistakin ehkä vois saada aikaiseksi joten taidan nyt ihan ekaksi mennä ripustamaan ne pyykin...

Mukavaa sunnuntaita! :)

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!