perjantai 4. heinäkuuta 2014

Synttärit

Tänään kahviteltiin synttäreitä. Nimittäin omiani. Tarjolla oli pikku-pizzoja, karjalanpiirakoita ja munavoita, ruissipsejä tuorejuustotäytteellä, minisuukkoja, tuulihattuja mustikka-valkosuklaarahkalla ja mansikka-kinuskijuustokakku. Tein myös jääteetä mansikka-mango -teestä. Vaikka rakastan leipomista, niin täytyy myöntää että aika ihanan rentoa oli tänään laitella synttäreitä kun leipomiset (kakku ja tuulihatut) oli tehty jo eilen, oli vaan paistamista ja täyttämistä. :)

Sääkin suosi ja kahvit saatiin juoda terassilla. Sain tosi kivoja lahjojakin, niistä vaikka ensi viikolla! :)






 Huomenna, jolloin synttäritkin virallisesti on, lähdetään miehen kanssa minilomalle etelään. ;) Ihan kaksin. Olen jo pari päivää ollut ihan reissufiiliksissä, fiilistellyt tulevaa. Suunnitelmissa on 36h joutilaana oloa, vailla arjen "vaatimuksia". Ihanaa!

Nautinnollista kesäviikonloppua kaikille!

Laura

6 kommenttia:

  1. :) Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan :) jo varaslähtönä huomiselle. Namskis mitä herkkuja! Tarjoilupöytä näyttää niiiin hyvältä. Oikein ihanaa minilomaa kaksin. Nauttikaa olostanne :) K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos paljon! :) Tarjoilupöytä syntyi tällä kertaa kyllä niin pienellä vaivalla että olin itsekin ihan ihmeissäni! :D Pian lähtään matkaan!

      Poista
  2. Onnea sankarille ja ihanaa lomaa! <3 Niin mielettömät herkut ja tarjoilut, että olisinpa ollut mukana! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! :) Kyllä olisi mukaan mahtunut, tarjottavaa jäi pakkaseenkin... ;)

      Poista
  3. Oih, teillähän on ollut oikein kunnon pirskeet! Saitkos mieleisiä lahjoja?;) Syntymäpäiväsi kunniaksi meloniin tuli ensimmäinen kukka lauantaina! Ihan vielä ei tarvitse miettiä niitä tukiliivejä, mutta toivottavasti kohta:D Ihanaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä oli yksi tietty lahja siellä! ;) Toive oli kuultu. :) Ja voi että, ihana kuulla melonista! Ehkä mäkään ens itten ihan väärässä ole kun olin näkevinäni sen nupun. Täytykin heti mennä kurkkaamaan lähemmin!

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!