torstai 30. huhtikuuta 2015

Hei (vappu)hulinaa!

Tulin vaan pikaisesti toivottelemaan kaikille hauskaa vappua! Kotia on koristeltu [suht maltillisesti] ja palloilla leikitty. Sima on sihissyt ja munkit kohoamassa. Ekaa kertaa paistan munkkeja tänä vuonna. Viime vuonna aloittelin pikamunkeilla ja totesin ettei rasvan kanssa olekaan niin pelottava toimia. ;) No, en vieläkään ihan perinteisiä munkkeja tee, vaan semmoisia rahka-omenamunkkeja. Jos onnistuvat niin tuon ohjeen tänne. :)

Nyt ihanaa vappua, singahdan tästä paistamaan niitä munkkeja sekä patonkeja vapputoria varten! :)

Laura

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Katariina! Varsin mukavasti se onkin tähän asti mennyt ja varmasti jatkuukin! :) Sinulle samoin hauskaa vapun jatkoa! :)

   Poista
 2. Riemukasta vappua sinne! Meillä eka vuosi kun kaasupallot jäi kauppaan lapsilta, äiti kyllä osti yhden itselleen :D No vaan rekvisiitaksi ensi viikon omiin juhliin ;) Näin ne vaput muuttuu kun lapset kasvaa, mutta yhtä kaikki ollaan syöty munkkia ja juotu oma tekemää simaa, se ei varmaan muutu koskaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meilläkään esikoinen ei enää halunnut palloa, mutta sai sitten kuitenkin kun sieltä vapputorilta jäi muutama ylimääräinen. :) Itsehän myös ostin itselleni, tosin kuopus senkin itselleen omi. ;) Hassua kun muistelen, että itse aikanaan olen saanut foliopallon vaan kerran koska ne oli tosi kalliita ja nyt meillä on niitä kolma vaikka on vaan 2 lasta. :D Viime vuonna tais olla peräti neljä kun kummeilta saivat vielä. ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisa! :) Kiva vappu on ollutkin ja vielä viikonloppu täynnä ohjelmaa! Kunnon hulinaa! :D

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!