maanantai 4. toukokuuta 2015


Viime viikonloppu oli kyllä hulinaa täynnä. Vapusta se alkoi ja jatkui siitä vapunpäivän ravintolasyömisten ja kummitytön synttärien kautta lauantain harrastusporukan kevätreissulle Mikkeliin, mm. Tertin kartanoon. Kameraa ei matkaan tullut mukaan, mutta facebookissa on pieni kännykkäkuvakollaasi. Tertin kartanohan on ihan meidän mökin lähellä, mutta koskaan ei ole tullut siellä syötyä. Nyt on sekin asia koettu ja täytyy sanoa että oli kyllä mahtavaa ruokaa! Mietin siinä pääruokaa syödessäni että pakkohan tässä nyt joku pettymys on tulla ja kävihän siinä sitten niin että jälkiruokakakun pohja ei ollut ehkä ihan paras mahdollinen, mutta kokonaisuus oli niin upea, ettei se paljoa haitannut.

Eilen sitten vietettiin äitini ja kolmen muun kouvolalaisen naistaiteilijan yhteisnäyttelyn "Oi elämän kevättä!" avajaisia Kuusankosken Taideruukissa, tarkemmin galleria Padossa. Kauniita ja hyvin erilaisia, toisaalta kuitenkin yhteensopivia teoksia, kannattaa käydä katsomassa! Näyttely on avoinna tämän kuun loppuun saakka.
Äidiltäni on esillä kukka-aiheisia teoksia, joista erityisesti ylimmän kuvan teos "Elämän kevät -68" sykähdytti. Pikkusisko otti avajaiset hyvin rennosti, itse en sitten niinkään pystynyt keskittymään teoksiin. ;)

 Tänään on toivuttu viikonlopun ja vapun vietosta tehden pikkuisen pihatöitä [saamarin myyränkolot!] ja siivoillen vähän kotiakin. Vaan tahmeeta on! :D

Laura

2 kommenttia:

 1. Enhän mä edes tajunnut että se on TEIDÄN ÄITI! Oh! :D Hyvä minä! :)
  Oli kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiänpä hyvinkin! :) Ja niin oli kyllä, mun täytyy tulla kyllä uuelleen kattomaan näyttely ajan kanssa (kuhan ehtisin) ni tuun sit taas piipahtaa jos puoti on auki! :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!