tiistai 8. joulukuuta 2015

joulu lähestyy










..ja aika rientää. Ihan hullua miten nopeasti tämä syksy on mennyt! Marraskuu sujahti ohi ihan melkein huomaamatta ja nyt mennään jo pitällä joulukuussa! Joulumieli on vielä hitusen hakusessa, jotenkin sitä vaan odottaa sitä lunta ja pakkasta. Huomaan kyttääväni forecan sivuja ihan alvariinsa ja kyllähän sitä aina hieman pettyy kun ei luvatakaan sitä mitä odottaisi... ;) Mutta jouluradiota soitan autossa ja nyt jo kotonakin ja olen pikkuisen kotiinkin joulua laittanut.

Tässä muutama kuva viime viikonlopulta. Ostin lauantaina Jyskistä halvalla pari uutta tähteä ikkunaan, minusta ne on todella kauniit harmaat.
Haettiin myös tytön kanssa metsästä pieni kuusi lasipurkkiin. Se odottelee vielä koristeita. Ajattelin taitella siihen tähtiä mutten ole vielä ehtinyt. (Ja jaksanut, illat menee niin nopsaan ja sitten onkin jo niin väsynyt kun lapset on nukkumassa ettei enää oikein askarrella jaksa. Muutamia joululahja-askartelujakin odottelee pinossa...) Mutta jospa nyt kun harrastusmenot ynnä muut hiljenee niin illoissakin on enemmän vapaatunteja. Ruuhkavuodet.....

Lopussa vielä remppakuvia ja remppalöytökin. Mies oli purujen seasta löytänyt tuommoisen suloisen puisen ankkalelun. Pyörät puuttuu mutta silti se on ollut jollekin niin rakas ettei sitä ole heitetty kokonaan pois. Olen miettinyt, että onkohan sillä leikkinyt miehen isosetä aikanaan..?
Seinien välissä on myös vanhoja lehtiä, yhdessä vuosiluku 1933.
Remppakuvat on huonoja eivätkä ihan ajan tasallakaan - eristyslevyjä on jo paikallaan - mutta täällä nyt remppaa kuitenkin tullaan seuraamaan niin laitetaan nyt lähtötilanteesta kuvia. Kuvissa siis se reikä seinässä ja siitä kuvattua tulevaa yläkerran aulaa ja uusien portaiden paikkaa. (jihuu!)

Mukavaa illanjatkoa ja toivotaan nyt semmoiset 10cm lunta ja 5 astetta pakkasta, eikö?

Laura

2 kommenttia:

  1. Oujee! Meidän vintti näyttää just tollaselta...tota samaa mylläkkää siis odotellessa :) Mut ai että miten hieno se lopputulos sitten onkaan! Ihanaa ja rauhaisaa joulunaikaa Laura <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä oon ihan täpinöissäni etten edes jaksa stressata sillä kuinka vaikeeta vielä tuleekaan olemaan rempan keskellä eläminen! :D Nythän se on vielä ihan ok kun se rajoittuu tuonne väli-tilaan (siis väliseinän ja ulkoseinän väliin) mutta kun se väliseinä tuosta kaatuu ja lattiaan tehdään reikää jne.... Huhhei. :o :D Mutta joo, lopputulosta odotellessa! (olipa ihanaa kun mies oli sitä mieltä et ens jouluna jo mä voin laittaa yläkerran aulaan kuusen jne.... <3 on tätä odotettu!)

      Kiitos samoin, Marika, sinulle myös ihanaa joulun odotusta! <3

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!