maanantai 11. toukokuuta 2015

Eräänä toukokuun sunnuntaina
Eilen sain viettää jo kahdeksatta äitienpäivää. Aamupala sänkyyn ja ihanat lahjat perheeltä. Esikoinen oli tehnyt todella hienon korun minulle [siitä kuva facebookissa] ja mieheltä olinkin jo saanut uuden raitamekon kesäksi. Saatoin ehkä itse valita sen. ;)

Meillä on muodostunut perinteeksi käydä vanhempieni ja siskojeni perheiden kanssa äitienpäivänä piknikillä jossakin suht lähellä, eikä tämäkään vuosi ollut poikkeus. Nyt suunnattiin Elimäelle Haukkavuorelle. Syötiin lintujen tähystystornin juurella olevalla nuotiopaikalla, käytiin kävelyllä lähimaastossa ja oltiin vaan. Itse tein piknikille sitruunabostonin Kotivinkin ohjeella.

Piknikin jälkeen suunnattiin Piikaan ja renkiin katsomaan yläkerran näyttely. Ihanaa superkilttiä ja -suloista "puoti-koiraa" rapsuteltiin ja ihasteltiin puodin ja kahvilan tarjontaa. Tuonne täytyy kesällä vielä suunnata ihan kahville!
Lopuksi käytiin vielä Mustilan Arboretumin taimimyymälässä, mutta siitä vaikka huomenna tai tähän tulee ihan liikaa kuvia. ;)

Päivän kruunasi kukkapenkkien rapsuttelu pihalla ja Hobitti -elokuva. Ihan huippu-päivä! :)

Laura

4 kommenttia:

 1. Äitienpäiväsi kuullosti tosi kivalta. Kiva lukea blogeista, millaisia perinteitä ihmisillä on viettää äitienpäivää. Eilinen ilma kyllä suosi teidän perinnettänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ilma oli ihan mieletön. :) Aina ei ole kyllä ilma suosinut, muistan että kerrankin virittelimme vilttejä tuulensuojaksi eräässäkin paikassa, mutta harvemmin kyllä on satanut. Onneksi. :D

   Poista
 2. Huipun kuuloinen päivä! Ihania tuollaiset perinteet :) Mun pitää kyllä tehdä myös retki tuonne Piikaan ja Renkiin, en ole vielä käynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, perinteet on jotenkin ihania! :) Nyt jo vähän mietittiin jos pelkästään kahviteltaisiin kun tässä on nyt kaikenlaista juhlaa tulossa mutta eihän sitä perinnettä voinut katkaista... ;) Suosittelen kyllä käymään Piiassa ja rengissä (ja samalla Mustilan kohteissa), ihana paikka!

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!