tiistai 12. toukokuuta 2015

Mustilassa

Kuten eilen kirjoitin, kävimme sunnuntaina myös Mustilan arboretumin taimimyymälässä. Ihana paikka! Olen siellä toki aiemminkin käynyt useasti, mutta viime kerrasta on jo aikaa ja kun on tottunut että taimitarhalla tavarat on esillä lähinnä muovisankoissa niin oli kyllä ihana astua sisään "sisustettuun" taimimyymälään. :)

Taimitarhalta saa siis kukkien ja pensaiden taimia, siemeniä kasvimaalle, kaikenlaisia muita "tarpeellisia" ( ;) ) juttuja ja myös Garden girlin vaatteita puutarhapukeutumista varten. :) Ja kaiken kruunaa asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Jos siis satutte ajelemaan Elimäen ohi niin kannattaa poiketa, tai vaikka tehdä ihan varta vasten retki Mustilaan ja tutustua samalla Suomen vanhimpaam ja suurimpaan arboretumiin ja Mustilan viinipuodinkin antimiin. Ne jäivät meiltä tällä kertaa väliin, mutta kunhan kesäkuussa alppiruusut alkavat kukkimaan niin täytyy tosiaan poiketa uudemman kerran ihastelemaan puistoa.

Tällä kertaa ostimme siperian unikon taimen, kurkun, pavun ja tillin siemeniä, istukassipuleita ja lisäksi ostin vielä ihania pöytäliinapainoja, jotka jäi vähän kaivelemaan että miksen ostanut enempää... Mutta jospa niitä olisi vielä jäljellä ensi kerralla! ;) Myös todella kauniit pioni-tuet jäivät mietityttämään, näkyvät tuossa toisessa kollaasi-kuvassa oikeasta alareunasta. No, jotain sieltä ensi kerralla ihan taatusti löytyy, vaikkei näitä edellämainittuja olisikaan. :)

Oletteko te käyneet Mustilassa/aiotteko mennä? :)

Laura

4 kommenttia:

 1. Mustila on ihan pienen matkan päässä lapsuudenkodistani. Viime keväänä, noin vuosi sitten, kävin taimiyymälässä. En ole koskaan aiemmin ostanut/saanut niin hyviä samettikukan taimia. Täytyisikin taas poiketa tuolla. Minua houkuttaisivat nuo erikokoiset puulaatikot elleivät ole hirvittävän kalliita. Tuolla Arboreettumissa en ole koskaan käynyt, mutta olen kuullut, että alppiruusut ovat todella upeita kukkiessaan. Sinne olisi kyllä kiva joskus mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen käytiin taas Elimäellä, koiranäyttelyssä tällä kertaa ja kyllä teki mieli ehdottaa tuolla poikkeamista mutta ei meillä ollut valitettavasti aikaa..

   Puulaatikot eivät kauhean kalliita muistaakseni olleet, tuossa kuvassa vissiin onkin juuri niiden hintalappu. Arboretumissa kannattaa ehdottomasti käydä ainakin "kerran elämässä", mutta tosiaan vielä eivät kukat ole puhjenneet. :)

   Poista
 2. Moikkelis :) En oo käynny mutta menossa ollut jo monta kesää :D Tänä kesänä pakko mennä!!

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!