keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kaverukset







Se on jännä miten varsinkin lapsilla ja eläimillä tuntuu olevan ihan erityinen yhteys ja "side" toisiinsa. Meillä varsinkin esikoinen on kiintynyt kissaan suunnattomasti, ja minua jo hirvittää mitä käy kun jo melko vanhasta ja huonokuntoisestakin kissasta aika jättää. Sen verran kovasti esikoinen edesmennyttä koiraamme suri.

Pikkusisko taas viihtyisi syöttelemässä pupuja vaikka kuinka kauan. Riittää kun antaa nipun voikukan lehtiä niin tyttö istuu häkin vieressä työntelemässä herkkuja pupuille. Tosin tuossa pari päivää sitten ystävyys koki pienen takaiskun kun sormet menivät hieman liian lähelle teräviä hampaita ja pupu pääsi - vahingossa tietenkin - nappaamaan sormenpäästä. Onneksi tapaus oli nopeasti unohdettu ja anteeksiannettu. ;)

Viime päivinä ollaan saatu nauttia vaihtelevan kauniista päivistä, nytkin aurinko mollottaa taivaalla vaikka tänään piti käsittääkseni sataa? Harmi sinänsä, sadepäivä olisi käynyt minulle tänään kun auringon innoittamina ollaan vissiin ulkoiltu liian kevyessä vaatetuksessa ja pikkusisko on sairastunut. Ei nuhaa kummempaa mutta koitetaan nyt pysytellä sisätiloissa että menisi nopsaan ohi.
Tosin itse lähden iltapäivällä kummitytön ylppärijuhlien tarjoilua suunnittelemaan, jee! :)

Aurinkoista päivää, muistakaa kuitenkin kevään petollisuus..! :)

Laura

6 kommenttia:

 1. Ihana aitaus teillä on pupuille <3 :) Me ollaan lainattu naapurin vanhaa koiratarhaa ja viety pitkäkorvat sinne välillä ulkoilemaan, mutta oma aitaus olisi kiva!
  Pikaista paranemista pikkusiskolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo aitaus pitäisi itseasiassa jo uudistaa, verkko on alta jo muutamasta kohtaa puhki ja ovi jouduttu pönkkäämään parilla halolla. Nämä meidän puput on useampaan otteeseen kaivaneet tiensä vapauteen ja aiheuttaneet hieman harmaita hiuksia välillä.. ;) Pikkusisko on kyllä ihan semmonen pirtsakka että jaksaa leikkiä mutta nenä vuotaa armottomasti... :/ Kiitokset toivotuksista! :)

   Poista
 2. Suloiset kaverukset! Kevät on ihanaa juhlan aikaa. Kivoja suunnitteluhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kiva päästä järjestämään juhlia! :)

   Poista
 3. Joo, lisää kuvia pupujen aitauksesta kiitos! Onko teillä puput ulkona jo vai vain käymässä välillä, vai asuuko ne niin että pääsevät vapaasti ulkoilemaan? Terveisin eräs joka erittäin mielellään jo ulkoistaisi perheen haisevat pitkäkorvat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meidän puput on ihan vuoden ympäri "ulkona". Niillä on siis navetassa oma huone (entinen maitohuone) jossa on vielä eristetty koppi. Seinässä on reikä josta pääsevät vapaasti ulos talvellakin. Ja talvellakin ulkona siis viihtyvät! :) Täytyy yrittää joskus ottaa kuvia lisää!

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!