torstai 21. toukokuuta 2015

Mitäpä tänne?


Kiireinen toukokuu. Tai no, onhan tätä luppoaikaakin ollut mutta ei oikein ehdi tähän bloggailuun nyt keskittyä, suoraan sanottuna. :) On ollut koiranäyttelyä ja -koulua, kuorohommeleita, ja kummitytön ylppärivalmisteluja. Tänään olen googletellut juhlateltan koristeluja, toissapäivänä askarreltiin iso kasa pompomeja tarjoilupöydän päälle.

Eilen saatiin kasa kakkaa kasvimaalle. :D (ei ole muuten keskimmäisen kuvan pääosassa tarkoitus olla tuo kanto+pihlajan alku, mutta oli niin vauhdikas peruuttaja ettei parempaa ehtinyt napata ihanasta traktorista ;) ) Pikkusisko oli vähän hölmistynyt kun kerroin että *naapurinsetä* tuo meille kakkaa. En tiedä auttoiko kun selitin että kyseessä on [palanut] hevosenkakka. ;) Vielä ei kuitenkaan kasvimaa edennyt sen enempää, sillä tarkoitus on siirtyä lavaviljelijöiksi, jos pysyisi rikat paremmin kurissa ja onhan se kauniimman näköinenkin. Lavat kuitenkin pitäisis ehtiä rakentaa, mutta missähän vaiheessa? Mies on siis päivätyönsä lisäksi maanviljelijä ja toukotyöt painaa päälle, tosin ei tuonne pellolle ole mitään asiaa kun on niin märkää ollut. Mutta vehkeitä pitää huoltaa jne. Ei paljon kotihommia ehdi tehdä.

Kohta kuitenkin karkaan salille hetkeksi sadetta karkuun ja jospa sitten vaikka pikkuisen ehdittäis aloittaa lavojen rakennus kun tosiaan nyt on satanut koko päivän... Huomisesta pitäisi vissiin alkaa kaunis ja aurinkoinen kausi ja on kyllä jo aikakin! :) Eilen oli jo ihan mahtavan lämmin iltapäivä, ei tarvinut paljoa ulkovaatteitakaan! Ihanata!


Laura

4 kommenttia:

 1. Täällä päin on onneksi ollut tänäänkin suurimmaksi osaksi ihanan aurinkoista, vaikka yhdessä kohtaa päivää tuli pieni sadekuuro. Saisi minun puolestani vain olla aurinkoista, etenkin kun lauantaina on SPR:n vapaaehtoisten retki Uuteenkaupunkiin, niin hyvä sää olisi hirmuisen kiva! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut onneksi jo pari päivää aurinkoista, niin ovat maajussitkin päässeet aloittamaan toukotyönsä, sentään toukokuun puolella! :D Toivottavasti teidän reissu oli onnistunut, Marika! :)

   Poista
 2. *naapurin setä tuo kakkaa* Aaahhahha :D :D Ihanan vihreitä ja valoisia kuvia, sielu lepää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eilen se toi meille myrkkyä omien sanojensa mukaan. :D (eli korvasieniä ;) ) Kiitos, Marika! <3

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!