sunnuntai 31. toukokuuta 2015

jo joutui armas aika!











Loma! Upeeta! Mahtavaa! No, eihän tämän kotiäidin arki sinänsä paljoa muuttunut, mutta kyllä tämä nyt lomalta tuntuu kun esikoinenkin saa aamuisin jäädä kotiin. Ihanaa!

Ja ihan mahtava aloitus meillä olikin lomalle kun aamulla esikoisen ihanan kevätjuhlan jälkeen hurautin muuta perhettä edeltä järjestelemään siskoni luokse kummityttöni lakkiaisia. Pääsin tosiaan mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan juhlia ja se on kyllä ihan lempipuuhaani! Kerrankin soitin siskolleni taas uuden idean saatuani:"Anteeks nyt, kun mä koko ajan suunnittelen näitä teidän juhlia mutta....". Ja eipä se vissiin haitannut.

Etukäteen askarreltiin pompomeja kummitytön kanssa, tilasin netistä ulos telttakatokseen paperilyhtyjä ja kukkakaupasta kimpun pöytään, miettittiin menua, käytiin kaupassa ja sen sellaista. Loppuviikosta sitten leivoin omalta osaltani juhliin minttusuklaacupcakeseja, lime-valkosuklaatuulihattuja ja täytekakut, joiden sisällä oli vadelma- ja valkosuklaamoussea. Lisäksi tarjolla oli mansikka-halloumisalaattia, perunasalaattia, pestomarinoituja mozzarellapalleroita, feta-pestohyrriä, cockailpiirakoita munavoilla ja savuporolevitteellä, sekä kahvipöydässä noiden jo mainittujen lisäksi lusikkaleipiä. Juomia mansikka-raparperiboolia, vissyä ym.

Sain myös ottaa "viralliset" kuvat sankarista, ja ihaniahan niistä tuli. Mikäs siinä on kuvatessa kun malli on niin kaunis. :)

Esikoinen, joka siis päätti hienosti tokaluokan, lähti toisille serkuilleen yöksi ja kun ajelin iltasella kotiin nukkuva kuopus takapenkillä, en voinut kun hymyillä katsellessani alkukesän supervehreää maisemaa, joka kylpi ilta-auringon säteissä. Ihan huippupäivä kaikenkaikkiaan!

Laura

6 kommenttia:

  1. Juhlien järjestäminen on ihanaa puuhaa ♥ Mä tykkään myös ja onnekseni olen saanutkin monia perhejuhlia järjestää. Ihanat tarjoilut te olitte laittaneet, mums mums... Kivoja kuvia olit myös ottanut ja uskon, että ottamasi virallisetkin kuvat kummitytöstäsi ovat upeita. Minusta on myös tosi mukavaa, että suhde kummilapseen on säilynyt noin hyvänä kuin teillä. Kaikilla ei aina ole niin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä koen kyllä olevani ihan "huono" kummitäti kun en ole juurikaan puuhaillut kummilasteni kanssa sen ihmeemmin, ja se on tosi hassua että ajattelen niin koska en odota sitä myöskään omien lasteni kummeilta! :D

      Sä oletkin oikea konkari näissä järjestelyhommissa, mä olen järjestänyt lähinnä omia juhliani ja kerran olen pyynnöstä leiponut ystävän lapsen synttäreille. Se on kyllä jännittävää - vaikkakin tosi kivaa - kun toiselle leipoo, on erilainen jännitysmomentti et "mitä jos mä en tällä kertaa onnistukaan?!" :D

      Poista
  2. Hyvää lomaa! :)
    Toi mansikka-halloumi -salaatti kuulosti niin hyvältä; mitä siihen tulee? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin kyllä tosi hyvää ja raikasta! Se tehtiin hyvin pitkälti tällä reseptillä: http://www.k-ruoka.fi/reseptit/meloni-halloumi-mansikkasalaatti/ vähän mukaellen. Ja siis niin hyvää! (samoin kuin perunasalaattikin, johon tuli mm. aurinkokuivattua tomaattia, varhaissipulia ja cocktail -kurkkuja.)

      Ja hyvää lomaa teille myös! :)

      Poista
  3. Oi, teilläkin on juhlittu ylioppilasta! Käyhän katsomassa meidän juhlia. Kummitäti oli meilläkin korvaamaton apu:)

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!