torstai 18. joulukuuta 2014

Dreams


Kuten tuossa edellisessä postauksessa [josta on hurahtanut jo melkein viikko] kerroin, oli meillä paikkakunnan bloggareilla tosi kivat blogitreffit ja VIP-ilta sisustusliike Dreamsissa.

Dreams on kouvolalaisen Jessican unelma, joka viettää ensi keväänä 2-vuotis synttäreitään. Alakerrassa toimii Jessican serkun Johanin liike Design Kellari, jonne serkukset olivat kattaneet meille ihanan herkkupöydän skumppineen päivineen! Mieletöntä luxusta perjantai-iltaan. Johan toivotti meidät tervetulleiksi ja pöydän ääressä sitten juttelimme ja tutustuimme niihin kasvoihin jotka eivät edellisille treffeille vielä päässeet. Kamerat räpsyivät ja ostoksia tehtiin, ei hassumpi ilta hyvässä seurassa. :)

Liikkeen ikkunaan on Kouvolan nukkekotileidit toteuttaneet ihanan talvisen maiseman. Jos asuisin kaupungissa, suuntaisin varmasti iltalenkkini ikkunostoksille ja tuota maisemaa ihailemaan...

Dreams on auki joka päivä jouluun saakka, jos vielä lahjaostoksille olette menossa tai oman kodin sisustusvarastoja täydentämään.. Itsehän löysin juuri eilen sieltä vielä yhden ihanan lahjan... Dreamsilla on myös nettikauppa, josta liikkeen valikoimaa voi tutkia kauempana asuvat. :)

Huh, nyt mulla olis vuorossa joulusiivousta ja kodin laittoa. Selkä on jostain syystä tosi kipeä, mutta jospa se siitä vetreytyisi. ;D Mies lähti koiran kanssa metsään etsimään joulukuusta. Tänne on luvattu pakkasia ja ehkä hitunen lisää lunta jouluksi. Joulufiilis alkaa hipiä ihan tosissaan... :)

Laura

4 kommenttia:

 1. Tosi hyviä kuvia sinulla ja taas vähän eri kuvakulmista kuin muilla. Tosi ihana kyllä tuo nukkekotimaisema ♥ Kyllä sitä kelpaisi iltalenkillä ihastella =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja siis itsekin oon aatellu et jännä juttu miten erilaisia kuvia me ollaan otettu kaikki samasta tilaisuudesta! :D

   Poista
 2. Minä katsoin kanssa, että onpa tosi kivat ja erit kuvat kuin muilla! :)
  Voihan selkä, toivottavasti jumitus helpottaa pian, selkäkipu on kyllä niin viheliäistä :/
  Mulla on joulusiivous varmaan vasta aatonaattona :D Ihan turhaa siivota nyt ja yrittää pitää kotia siistinä aattoon asti tällä porukalla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivän aikana selkä helpotti, mutta saapa nähdä palaako yön aikana. Puhuis sen puolesta että patjat pitäis laittaa vaihtoon. Pitäiskin, mut ollaan vaan venytetty asiaa.. ;)

   En mäkään mitään lopullista joulusiivoa tee, vähän vaan semmosta pienimuotoista rymsteerausta ( ;D ) ja esim. turhien papereiden hävittämistä. Epäilemättä aatonaattona (ja aattona..) vielä siivotaan. ;)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!