torstai 4. joulukuuta 2014

Ovella [ja vähän sisälläkin]


Ostin eilen tuollaisia palleroita joihin oli liimattu rautalanka samalla lailla kuin niihin semmoisiin kärpässieniin, tiedättehän? :D Uudistin niillä vanhaa tekemääni risukranssia, ja siitä tulikin ihan kivan jouluinen. Pikkuhiljaa alkaa siis meidänkin kotimme saada joulutunnelmaa. :) Toki siis kaikenlaisia valosarjoja ja joulutähtiä löytyy ympäri taloa, mutta oikeastaan mitään muuta jouluista en ole vielä laittanut! Ihan outoa! Jotenkin niin hektistä ollut tässä viime ajat, etten ole sitten kotona ollessa suuremmin jaskanut paneutua asiaan. Mutta nyt viikonlopun aikana täytyy kyllä muuttaa asia. :)

Tänään kyllästyin sohvapöydättömyyteen ja ehdotin että kokeillaan famulta perimääni puulaatikkoa sohvapöydäksi, ja ihan kivasti se siihen hommaan istuukin. Vähän muunlaista olen tuohon miettinyt, mutta toistaiseksi kun sitä ei ole löytynyt niin toimittakoon laatikko pöydän virkaa sitten ainakin toistaiseksi. Vähän mietin onko se liian raskas... Pöydästä lisää toiste.

Tunnelmallista torstai-illan jatkoa, minä taidan lämmittää glögiä... :)

Laura

2 kommenttia:

 1. Tupsahdin blogiisi ja jäin lukijaksi:)
  Sohvapöytäideasi on juuri tuohon passeli ja pallerokranssi kaunis.
  Tulehan käymään vastavierailulla. Tarkoitus olisi viikonlopun aikana joulustella lisää myös meidän villassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva juttu! :) Täytyypä tulla vastavierailulle!

   Mulla oli suuret suunnitelmat tälle päivälle mutta nyt flunssa uhkaa suunnitelmia.. Mutta jos saisi mustaherukkamehun avulla sen häädettyä äkkiä! Mukavaa itsenäisyyspäivää! :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!