tiistai 23. joulukuuta 2014

Purkillinen valoa
Niin vaan ollaan päästy jo tähän päivään, kun kutkutus mahan pohjassa alkaa yltyä ja tuoksut valtaa talon. Enää yksi yö...

Eilen hoidettiin viimeisetkin ostokset (tosin mies tuolla vielä jossain viilettää, mitä lie onkaan ostamassa.. ;) ) ja tänään on hoidettu viimeiset tonttuilut. Siivoskelin terassin joulua varten ja laitoin oven pieleen purkillisen valoa. Koska tuohon kohtaan pääsee satamaan lunta, oli purkki pakko peittää jotenkin [ettei käy kuten viime talvena yhdelle hienolle lasipurkille, joka jäätyi ja halkesi..]. Koko valosarja ei mahtunut purkkiin, joten laitoin osan tuonne perunalaatikon alle. Ihan hauska noin, kuten näkyy tuosta yhdestä kuvasta jonka kävin vielä nappaamassa sinisen hetken alkaessa. :) Laitoin myös kakkuvuokiin jäälyhtyjä jäätymään, kun saatiin kunnon pakkasetkin tänne. Niillä voi sitten huomenna koristella pihapolun, että löytää pukki perille.. ;)

Kuusi on koristeltu kertaalleen lasten toimesta, ja onpa se jo ehtinyt kaatuakin. Liekö syynä ollut koristeiden toispuoleinen asettelu vai huono kiinnitys, tiedä häntä. ;) Pikkuisen vielä siivoilua ja kodin laittoa ja sitten täällä rauhoitutaan joulun viettoon. 

Rauhaisaa joulun aikaa kaikille! <3 Ottakaa rennosti ja nauttikaa!

Laura

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniilta näyttää ja tosi kiva tuo valopurkki ♥ ja ihana tuo puulaatikko ♥ Hyvää Joulua, Laura ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Krisse! Ja hyvää joulua teille myös! :)
   En tiedä kumpaa tarkoitat mutta noita perunalaatikoita meiltä löytyy useita, talon peruja... ;) Tuo laatikko missä Kanerva on on perunakappa, anoppilan varastosta.

   Poista
 2. Iiihana purkki!
  Mikä siinä onkin, että miehet pystyy jättämään ostokset ihan viimehetkeen? Taitolaji vissiin ;) :) Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika! :) Meillä aika usein hoidellaan nämä lahjahommat aika viimetingassa... ;D Hyvää joulua! :)

   Poista
 3. Voi miten ihanat tunnelmakuvat!
  Mukavaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 4. Paljon kiitoksia! :) Ja sinulle myös, Heli, mukavaa joulua! :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!