torstai 18. joulukuuta 2014

RouheaaTein tänään pientä joulusiivoa, ja siinä samalla vein olohuoneesta pois pöydän, jolla tietokone [ja yleensä sekalainen seurakunta papereita, vihkoja yms] on ollut. Sai lipasto lisää tilaa hengittää ja pehmolelukori siirtyi nyt tuohon.

Otin myös lipaston päältä kokoelman mm. lasten kuvia, ja tein siihen pienen jouluisen asetelman. Viime viikonlopun lumimyräkkä katkoi naapurin pihalta oksia tielle ja niitä ei ole vielä korjattu pois. Joka kerta ohiajaessa katselin niitä sillä silmällä, ja nyt sitten tänään kipsuttelin nappaamaan pari oksaa mukaan. Asetelmasta tuli jotenkin mukavan rouhea kaikkine luonnonmateriaaleineen. Kortit ostin Anni's creative cornerista. Ihan kiva pieni jouluinen lisä taas tähän aikaan. :) Kivat johtoryppäätkin tuolta paistaa kuvassa, mutta semmoista se on, kaikkea söhryä ei aina muista rajata pois kuvasta. ;D


Laura

8 kommenttia:

 1. IIIK! <3
  Tunnelmallista joulunaikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille! <3
   Tsemppiä loppurutistukseen puodilla! :)

   Poista
 2. Hyvä kokonaisuus: lipasto on komea ja sarvet ihan mahtavat! En yleensä pidä noista sarviviritelmistä, mutta nuo ottaisin oitis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon alkanu tykkäämään sarvista viime vuosina, mutta silloin vuosia sitten kun mies (joka nämä on siis omin pikku kätösin metsästänyt ;) ) näiden seinälle laittoa ehdotti en aluksi ollut innostunut. Pian kuitenkin huomasin että sopiihan ne tuohon ja lipaston kanssa ovat komea pari. :)

   Poista
 3. Upea lipasto <3 Meillä myös naapurin männystä katkesi oksia siinä myräkässä ja hain niitä meidän portaille :) Hyötykäyttöä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiva että menee hyvään käyttöön oksat! :) Ja männyn oksa sopii hyvin jouluun, on omalla tavallaan jopa kauniimpi kuin kuusi. Siis niinkun vaasissa. :)

   Poista
 4. Tunnelmallista jouluista iltaa tännekkin <3 Upea vanha lipasto, nami!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lipasto löytyi appisten aitasta... Lähes kaikki meiltä löytyvät vanhat kalusteet on joko omista tai appisten varastoista ym. löytyneitä... :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!