sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulu tuli jo!


Sain ensimmäisen joululahjani jo äidiltäni. Hän kun oli ostanut laukut, jotka halusi antaa meille kaikille tytöille jo "aikoja sitten" niin ei sitten halunnut pakettiin laittaa. Ei se mitään, ihanaa että sain sen jo heti käyttöön. Nimittäin rrrrakastan tuota laukkua! Ja se sopii hyvin jo muutaman vuoden palvelleisiin saappaisiin, joita rrrakastan myös, sillä sen lisäksi että miellyttävät silmääni niin ovat myös erinomaiset jalassa! (ja toivon että pysyvät kasassa vielä monta vuotta :D ) Äiti on nekin minulle tainnut ostaa. :D

Samalla pieni kurkkaus meidän [hirvittävän pieneen] eteiseen. Oikealla näkyvästä ovesta mennään tuulikaappiin, josta johtaa portaat ylös. Vasemmalle jää piiloon ovi kylpyhuoneeseen ja peiliä vastapäätä on naulakko. Jos remontti saadaan suoritettua toivomallamme tavalla niin portaat tosiaan siirtyy olkkariin ja tuo peiliseinä puretaan, jolloin saadaan todella kipeästi kaivattuja lisäneliöitä tuohon eteiseen. Ja samalla myös vähemmän hiekkaa sisälle, sillä kun lapset (ja joo me aikuisetkin toki) ramppaa ylös ja alas niin aina siitä samalla tulee tuulikaapista muutama hiekanjyvä mukaan...

Ekassa kuvassa näkyy myös muutaman viikon takainen löytö kierrätyskeskuksesta, nimittäin tuo kori. Roskishan se varmaan on, mutta mielestäni siihen vähän liian hieno. Ja jotenkin niin moderni, vaikka oikeasti varmaan on vanha. Tykkään siitäkin tosi paljon! :) Penkki (kuten peilikin, joka ei ihan noin kirkkaan vihreä oikeasti ole kuva vääristää hiukan) taasen on löytö appisten varastosta. Vähän klenkka, mutta niin kaunis.

Suloista 4. adventtisunnuntaita. Me leivotaan pipareita, koristellaan kotia ja nautitaan eilen alkaneesta joululomasta.

Laura

4 kommenttia:

 1. No eipä vähän ihana penkki! <3 Ja toooosi kiva olkalaukku! Melko tyylitajuinen äiti sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä noi anoppilan ja meidän kodin aitat ja navetat sun muut piharakennukset on oikeita aarreaittoja... <3 Ja mun äiti on kyllä tosi tyylitaitoinen tosiaan. :)

   Poista
 2. Ihana lahja sinulle ja parasta, että saa heti käyttöön! Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, samoin teille! <3 Ja laukku on ihan paras, ja just sopivan kokoinen mulle, joka täyttää isot laukut kaikella epäolennaisella. :D Tonne ei mahdu kuin lompakko ja kännykkä, ja ehkä vähän jotain muuta jos oikein asettelee.. ;)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!