maanantai 29. joulukuuta 2014

Tulilla

Eilen aamupäivällä lähdettiin metsään. Mies oli jo aiemmin lähtenyt kaverinsa kanssa pentukoiraa harjoituttamaan, ja me sitten lasten kanssa seurattiin vähän myöhemmin perässä. Tulet olikin jo valmiina kun saavuttiin perille, joten ei tarvinut kuin laittaa eväät esille. Kummasti se ruoka maistuu ulkona aina jotenkin extra-hyvälle, vaikkei se olisi mitään kovin kummoistakaan.

Kävin pikkuisella kävelylläkin metsässä, kauniissa lumisateessa, joka ei valitettavasti kuvista kyllä välity. Pakkasta oli sopivat 12 astessa suunnilleen, mukava pakkassää. Se kyllä tuli todettua että isoveikka tarvitsee uuden sopivamman välikerraston ja pikkusisko lämpimämmät rukkaset.

Tänään onkin jo sitten lähempänä kahtakymmentä ollut ja me ollaan pysytelty melko visusti sisällä ja pohdiskeltu mitä lopuista suklaista saisi aikaan. ;) Mukavasti pakkanen kyllä kipristeli poskissa kun koirille ja pupuille ruokaa kävin viemässä.

Tykkään kyllä pakkasesta talvella, kun vaan ei liian kovia ole liian kauaa. :)

Laura

4 kommenttia:

 1. Terkkuja Pohjois-Norjasta, jossa olemme lomailemassa. Pakkasta on jatkuvasti noin -30, mutta eilen jopa -34!! Notskille ei siis yritetäkään mennä, mutta maisemat ovat ihania ikkunoistakin katsottuna. Jospa jo huomenna on lauhempi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! Kuulostaa ihanalta! Siis ei pakkanen (hrr vaikka toisaalta kyllä noi on mageita noi hurjat pakkaset) vaan Norjan reissu! Nimittäin ensi vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä kun ostin miehelle synttärilahjaksi säästöpossun jonka kyljessä lukee "Norjan reissu". Vielä on reissu tekemättä, jotenkin sinne ei ole kertynyt kuin pari hassua lanttia, mutta jonain päivänä vielä... Valas-safarille siis mielimme. :)

   Poista
 2. Talvipakkasessa nuotio ja makkaranpaisto <3 Kyllä tuo pitää käydä kokemassa kerran talvessa!!! :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!